Вицешампионите на Германия Борусия Дортмунд се насочи към привличането на полузащитника Феликс Нмеча

...
Вицешампионите на Германия Борусия Дортмунд се насочи към привличането на полузащитника Феликс Нмеча
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд се насочи към ас на Волфсбург

Вицешампионите на Германия Борусия Дортмунд се насочи към привличането на полузащитника Феликс Нмеча от Волфсбург, оповестяват локалните медии.

" Билд ", " Рур Нахрихтен " и " Волфсбургер Алгемайне " оповестяват, че Нмеча е претендент номер 1 за укрепване на средата на терена, откакто Джуд Белингам беше продаден на Реал Мадрид за 103 милиона евро плюс спомагателни клаузи.

Борусия пропусна шампионската купа в Германия в последния кръг, с цел да я даде за поредна година на Байерн, само че в този момент в управлението са уверени, че болшинството от парите ще бъдат вложени в нови футболисти за подсилване на тима.

22-годишният Нмеча е главната фигура в тима на " вълците ", изигра 34 мача за тях през този сезон във всички шампионати, като вкара 4 гола и подаде за още 6. Неговата стойност за момента се прави оценка на 8 милиона евро, което е много надалеч от парите, получени от Реал Мадрид. Той стана и национал на страната, като беше извикан от Ханзи Флик през март за контролната среща с Белгия, приключила 2:3 за " алените дяволи ". В момента не е в групата за мачовете с Украйна, Полша и Колумбия, защото лекува контузия в глезена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР